About

Ger, Tromp, Motorfanaat, Motorfanaten, Motorfanaten.nlDe eigenaar van Motorfanaten.nl Ger Tromp (hier met vriendin), is al sinds jaar en dag een motorfanaat.

Het begon allemaal op 11 jarige leeftijd toen ik zei dat ik een brommertje bij het grofvuil had gevonden maar in werkelijkheid had ik deze voor 5 gulden gekocht. Door te zeggen dat ik het had gevonden wist ik vrij zeker dat ik het mocht houden van mijn ouwelui, anders had het linea recta terug gemoeten.

Dit oude brommertje liep de eerste dag als een zonnetje maar de tweede dag stopte het  ermee. Na me samen met mijn buurjochie suf geduwd te hebben en het blokkie wel een keer of 10 uit elkaar te hebben gehaald werd het oude brommertje door ondergetekende zelf echt bij het grofvuil gezet.

Op 16 jarige leeftijd mocht het dan eindelijk voor het eggie op de brommer. Van de diverse schakel brommers was de lieveling een blauw witte Honda MT met een snelle 50.

Na eerst mijn auto rijbewijs behaald te hebben, heb ik op m’n 25ste versneld (2,5 dag) mijn motorrijbewijs gehaald.

Hoogtepunten qua motorrijden zijn toch wel de Meet the Speed week, en de jaarlijkse motorvakantie’s met motorclub ’t Hemeltje (groep mede motorfanaten die onder leiding van de gebroeders van Velzen elk jaar super relaxte motorvakantie’s organiseren).

Een paar jaar geleden heb ik Motorfanaten.nl opgericht. Motorfanaten.nl richt zich op de verkoop van betaalbare 2e hands motoren maar ik wil ook aan Motor rijden verwante artikelen gaan verkopen zoals Motor Werkplaatshandboeken en Manuals, Gereedschap en Motor Navigatie Systemen. Deze artikelen zal ik gaan verkopen via Partnerprogramma’s met bijvoorbeeld BOL.com en Conrad.nl

Ook heb ik een paar Motor enquêtes gemaakt die je onder menu ‘Your votes please’ kunt terugvinden. Als je een suggestie hebt voor een motor gerelateerde enquête laat het me even weten dan maak ik het. Ten allen tijde word het gewaardeerd als je een reactie achterlaat op mijn site.

Honda, VF750F, VF 750 F, VF750, VF 750, 1986

Honda VF 750 F uit 1986

Hiernaast mijn eerst verkochte Motor een Honda VF 750 F uit 1986 (klik erop voor een grotere foto).